Nike

Nike
Nike er et amerikansk tøjfirma, som producerer forskelligt sportsudstyr og –tøj til mænd, kvinder og børn. Det blev stiftet tilbage i 1961 af Phil Knight, og er i dag et af de mest succesfulde firmaer inden for sportsmodeverdenen. Nike er opkaldt efter den græske sejrsgudinde, og det er lige præcis det Nike sko handler om. De skaber sportsudstyr og –tøj, som skal være med til at øge din præstation, samt give dig inspiration til at være aktiv og yde mere.

Nike producerer damesko, udstyr og tøj til mange forskellige sportsgrene, deriblandt fodbold, golf, basketball og meget meget mere. Under Nike finder man nogle forskellige serier/brands såsom Nike+, Nike Air, Nike Golf, Nike Jordan og mange flere. Man kan få rigtig meget lækkert udstyr og tøj til diverse forskellige aktiviteter.

Udover lækkert sportsudstyr, så designer og producerer Nike også mode tøj og sko til både mænd, kvinder og børn. Tøjet har stadig et sporty udtryk, og er ofte comfytøj, som sidder dejligt afslappende, og som bare generelt er lækkert at have på, samtidig med at det følger modens seneste tendenser, så man kan være oppe på beatet.

Desuden gør Nike meget ud af, at deres produkter bliver lavet af rigtig gode materialer, så de kan sikre dig et fantastisk produkt. Hvis du vælger, ja hvilket som helst udstyr fra Nike, så er er du sikret høj kvalitetsprodukter med fantastisk pasform, som samtidig er super komfortabelt.

Advertisement